fbpx

Pstruh na másle a na citronovém pepři

Děti odjely o prázdninách na tábor, tak jsme si s mužem dovolili připravit si oběd nad kterým by naše drahé ratolesti ohrnovaly nos.

Vezmeme pstruhy, dobře osolíme, poklademe máslem.

Vezmeme asi dvě lžičky kuliček celého pepře, nakapeme na něj 3 kapky éterického oleje citron. Kuličky v oleji tak trochu poválíme, aby nasákly co nejvíce, necháme asi 15 minut stát. Roztlučeme v hmoždíři, přidáme ještě 1 kapku éo citron a pstruhy opepříme zevnitř i zvenku.

Pstruhy poklademe máslem a položíme do zapékací misky. Na dno misky můžeme dát bylinky jako například rozmarýn, tymián nebo oregano.

 

Pečeme při teplotě 200 stupňů Celsia do horkovzdušné troubě. Během pečení podléváme bílým vínem.
Dobrou chuť!

Pstruh na másle a na citronovém pepři

Rubriky

Co jsem naposledy napsala

Nové otázky v poradně

Chcete dostávat voňavé e-maily?

Čekejte, prosím

Formulář byl v pořádku odeslaný. Na Vaši adresu byl odeslán potvrzující e-mail.

Kdo pro vás blog píše:

Ludmila Kotalíková

Ludmila Kotalíková

Od roku 2008 se věnuji aromaterapii a nepřestává mě fascinovat její proměnlivost a pestrost.

Své odborné znalosti a zkušenosti pravidelně sdílím nejen na kurzech a prožitkových workshopech, ale i v článcích pro časopisy a na svém blogu.

Ukážu vám, jak aromaterapii bezpečně a efektivně využívat nejen při péči o zdraví a pohodu všech členů rodiny, ale i během vaření nebo úklidu.

Pojďte se začíst do mého voňavého světa!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek