Probereme to

Rozpleťte své problémy a zbavte se stresu z nich jednou provždy. Během konzultace zpracujeme pomocí EFT,  co vás brzdí a přidáme vůni, která vás vyladí.
Nastartujte změnu >

Dopřejte si voňavou masáž a další jemné terapie. Vyzkoušejte si, že pozitivní změna může přijít s lehkostí a radostí.
Nechte se hýčkat >

Navrhněte si vlastní parfém z exkluzivních přírodních vůní celého světa. Otiskněte do něj své touhy, vášně a vzpomínky.
Odneste si vůni >

Kurzy

V kurzech objevte, jak si s aromaterapií zařídit spokojenější a zdravější život.
Podívejte se na termíny >

Když za mnou přijdete se svými starostmi, nebudu vás litovat ani oslovovat "bohyně". Dostanete laskavou péči vedenou intuicí, ale postavenou na bezpečných vědeckých základech.

+ 0
osobních parfémů
0
let praxe
+ 0
prodaných výrobků s mojí aroma recepturou
0
vonných lahviček
+ 0
hodin certifikovaného studia

Komu moje práce voní

Moje první aromaterapeutická masáž mi bez nadsázky změnila život. U Lídy oceňuji velké odborné znalosti, zkušenosti a propojování metod. Zároveň jsem cítila, že chápe moje problémy a umí se rychle dostat k jejich jádru.





bernard-hermant-LCbHdzH4imQ-unsplash

Jana Klazarová

Z aroma ošetření jsem si odnesla mnohem víc, než jsem čekala. Pomohlo mi pochopit a v bezpečí zpracovat zdravotní, osobní a pracovní problémy. Jsem klidnější a spokojenější, a to oceňuje i moje rodina.


74797345_10158030764007189_994225980597862400_n

Petra Peyer

Byla jsem u Lídy na 2 kurzech. Oba měly výbornou, přátelskou atmosféru a já se těším na další. Vyzkoušela jsem si i vůně, které bych si sama nepořídila, a ocenila především přesné informace, jak éterické oleje bezpečně používat.

416470_339710289433924_2014081324_o

Martina Řeháková

Jak nakoupit éterické oleje

Často se mě ptáte, jak si vybrat kvalitní éterický olej, která firma je „dobrá“ a co používám? Jednoduchá otázka,  odpověď však složitější. Začněme u etikety Jak poznáte kvalitní éterický olej,

Přečíst celé »

Nový začátek

Dáváte si novoroční předsevzetí? A jak se vám je daří naplňovat?  Navrhla jsem směs pro nový a laskavý  začátek. Recept  je příjemným společníkem při hledání slov, která by vás pomohla

Přečíst celé »

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Přesunout se na začátek